Jump to content

Creații - COX


COX
 Share

Recommended Posts

Aici sunt câteva din ultimele lucrări pe care le-am făcut, care nu conțin reclamă și pe care am reușit să le regăsesc.
Dacă aveți ceva de adăugat, sfaturi de oferit sau critici constructive, nu ezitați.


J5MRHYe.png  fvJ2UXl.png

ELWaFM8.png

SRSD602.png

eSlS1Ti.png

62YhqdA.png

GFX Designer - Leaks.ro
62YhqdA.png

Link to comment
Share on other sites

Iti dau o parere sincera (no offence, nu o lua de rau);

Poza unul: Imi place per total, imi place cum ai pus c4d-ul cu bule, imi place brushul de la faruri, imi place, imi place brush-ul din cont si de sus gen lumina si scrisul e fain.Daca as fi facut-o eu, ar fi iesit mai colorata nu imi place estomparea de culori; gusturile nu se discuta si cine sunt eu pana la urma XD

Poza a doua: Idk, mi se pare prea intunecata, insa nu stiu cum ar fi iesit luminata asa ca nu critic. E frumoasa iar unde ai pus scrisul ma omoara.

Poza a treia: Nu imi place si nu din cauza faptului ca nu imi place Ronaldo (e render bun) ci din cauza faptului ca as fi dorit sa fie mai clar renderul si scrisul, si in spate sa fie oleaca mai mult efectul de grafiti. Vad 3 c4d-uri iar cel cu bule nu mi se pare potrivit deloc, as fi preferat ceva care este in jurul lui ronaldo sau ceva care se aproprie de el.

Poza a patra: Man e urata rau de tot, combinatia de culori, albastrul asta care e parca prea deschis iar backgroud-ul eu nu as fi preferat niste lichide aruncate pe acolo, A iesit rau de tot asta man, parerea mea.

Poza a cincea: Arata bine, chestia e ca nu e nimic modificat pe ea, numai niste efecte insa nu are nevoie de mai mult, arata foarte bine iar modul in care ai scris Aokigahara (sper ca asta scrie acolo) e foarte fain, sa-mi zici si mie ce font este.

Sincer esti mult peste multi de pe forum care doar pun un stock, doua gradienturi, un text din ala agresiv si bang mare creatie.

Keep working, te sustin si scuze de romanul facut, ar fi trebui sa zic doar "Sunt frumoase" :)

Edited by RuZZlZZ

asdf.png

UaA_1.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...