Jump to content
Existing user? Sign In  

Sign InOr sign in with one of these services

Sign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Tabel lideri Intră pe discord Donează

Stromw0w

Utilizatori
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Stromw0w

 • Rank
  Avansat

Metode de contact

 • Discord:
  Strom#9160

Profile Information

 • Sex:
  Bărbat
 • Locație:
  Iasi

Recent Profile Visitors

31 profile views
 1. [1.6.11] - 19.08.2019 By FeaR: 1. a fost rezolvat bugul la flymode 2. pt. admini: /spawn, /gotoxyz, /slap, /healme, /nos 3. a fost adaugat un mic anti c-bug (in teste) 4. a fost adaugat un stock prin care se verifica daca jucatorul este in aer sau nu (util pentru viitoarele sisteme) 5. acum daca un jucator se teleporteaza la alt jucator, nu va mai fi buguit in el By Strom: 6. au fost optimizate 65 la suta din functiile gamemode-ului (de la 2.934 linii s-au ajuns la 2.799) 7. jobul Food Deliever a fost refacut: Acum jucatorii vor trebui sa transporte cate 3 cutii la diferite restaurante din orasul Los Santos. Pentru a lua o cutie din duba, jucatorii pot apasa tasta 'Y' langa masina. Castigul pentru fiecare cutie nu depinde de distanta. Noi am calculat castigul astfel: intre $45,000 si $75,000 Castigul estimat pentru o ora de munca intensa este de $2,250,000. 8. A fost adaugata comanda /jobinfo pentru jucatori (pentru a vedea jobul curent si suma de bani pe care o va primi la payday) 9. acum cand un jucator nu intra in 60 de secunde in vehiculul de la job, va lua fail la job 10. a fost adaugat un sistem de advertismente: Adminii pot acorda un advertisment jucatorilor cand acestia gresesc cu ceva (de exemplu: warn pentru c-bug sau limbaj vulgar). Daca un jucator acumuleaza 3/3 warnuri va primi ban automat de la AdmBot si va expira peste 3 zile. Jucatorii pot vedea pe /stats cate warnuri au si prin /mywarns motivele warnurilor. 11. a fost adaugat un sistem de mesaje random: La fiecare 5 minute jucatorii vor primi cate un mesaj informativ (legat de server). In viitor va fi adaugata o posibilitate de a nu mai aparea mesajele. Multumesc @FeaR pentru ajutorul acordat cat timp am fost plecat!
 2. Nu te cunosc, deci nu pot zice nimic de recomandare. Daca vrei, posteaza cateva sisteme pentru cei ca si mine care nu-si dau seama daca esti sezonier sau nu.
 3. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 4. Din ce am vazut in poze arata super bine, sunt curios si cum arata partea de cod. Felicitari pentru munca depusa!
 5. voi face in viitor ceva pentru a detine mai multe sloturi, mersi
 6. [1.4.21] - 13.08.2019 1. a fost adaugat un sistem de skinuri personale: Jucatorii pot detine maxim 10 skinuri personale. Cand un jucator se inregistreaza primeste automat skinul 250. Jucatorii isi pot vedea skinurile folosind /myskins. 2. acum jucatorii isi pot cumpara skinuri folosind comanda /buyskin 3. a fost adaugat un sistem dinamic de cumparare a skinurilor (folosind iterator) 4. au fost adaugate 25 de skinuri in shop-ul de cumparare a skinurilor 5. pt. owneri: adaugata comanda /giveskin 6. acum jucatorii isi pot sterge skinurile pe care nu le doresc 7. acum daca jucatorii vor sa-si vand skinurile o vor putea face direct din comanda /myskins pentru a vinde un skin cu 75% (la stat) 8. rezolvate cateva buguri 9. numarul maxim de skinuri ce pot fi cumparate pe server este acum de maxim 50 de skinuri 10. acum cand un jucator cumpara un nivel, jucatorii din raza lui (20m) vor primi un mesaj informativ (* x are acum level y) 11. a fost adaugat dialog de confirmare la stergerea unui skin 12. a fost adaugat dialog de confirmare la vanzarea unui skin 13. acum daca jucatorii vand/sterg skinul pe care-l au echipat, li se vor seta skinul 250 14. acum pe /stats apare si numarul de skinuri detinute 15. daca un jucator isi cumpara un skin adminii vor fi informati 16. daca un jucator isi vinde un skin adminii vor fi informati 17. acum daca un jucator are 10 skinuri nu-si mai poate cumpara altele 18. acum daca un jucator are un skin si il sterge, nu va functiona 19. serverul a fost optimizat partial 20. acum cand un jucator se inregistreaza primeste level 1 si $100,000 21. rezolvat un bug la /buylevel [Video cu sistemul de skinuri]
 7. Nu te teme bro, nu il fur cand doar vreau sa vad cum e codul. Sincer, mergea un iterator. Nu cred ca e ok sa dai premiu la cei care nu participa la job goal. Apreciez munca pe care ai facut-o, insa acel comentariu l-am lasat inainte de a citi. Cheers!
 8. [Sistemul de register] https://www.youtube.com/watch?v=FC_d31WLZDI
 9. A rezolvat-o pe aia, are alta acum.
 10. Da-mi te rog server.cfg.
 11. Pentru a rezolva aceasta eroare deschide server.cfg si modifca parola rcon.
 12. Recomand, spor la vanzare!

×
×
 • Create New...

Important Information

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu Terms of Use și Privacy Policy.