Jump to content
Existing user? Sign In  

Sign InOr sign in with one of these services

Sign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Tabel lideri Intră pe discord Donează

Raul23

Utilizatori
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Raul23

 • Rank
  Avansat
 • Birthday 01/23/2002

Metode de contact

Profile Information

 • Sex:
  Bărbat
 • Locație:
  Romania

Recent Profile Visitors

52 profile views
 1. Raul23

  Cadou - IObiT

  Persoana caruia ii oferi cadoul: @IObiT Cadou: Alte precizari: Cioban
 2. +rep pentru ASGOOD, nu e ca altii sa le dai banii si sa te lase cu Sistemul neterminat, il termina si chiar te ajuta cu bugurile daca le gasesti pe parcurs!
 3. Raul23

  Avatar Reset

  Sper sa iti placa @Reset Bafta!
 4. Sper sa iti placa @Giovani, nu am mai facut gif-uri de 2 ani, cred ca mi-a iesit bine, cel mai mult m-am chinuit sa iti caut acel gif cu textele, data viitoare sa faci tu rost si sa il lasi in post Bafta!
 5. Sper sa iti placa @Kramppers Am auzit ca aici se fac Avatare pentru bani... chiar asa au ajuns astia, nu mai au o chifla in burtica Bafta!
 6. ASGOOD de asta am pus video ala acolo dupa ce prezint sistemul arat si ca i-am dat transfer.
 7. Username-ul tău: Raul23 Username-ul celui reclamat: @nobilzeusAdv Detalii: Am vrut sa cumpar un sistem si el si-a batut joc de mine, i-am platit suma de 25 de lei / 5 euro pentru sistemul de Vip Menu dupa ce i-am platit suma, i-am trimis datele supremo pentru a il implementa el (spunand ca ofera si implementare gratuita la oricare sistem cumparat), mi-a implementat sistemul, iar apoi dupa ce a vazut ca sistemul nu functioneaza mi-a lasat un mesaj spunand ca "caut ceva in system si iti trimit pe discord" de aici am asteptat 5 minute si am vazut ca a inceput sa se joace alte jocuri, iar dupa 5 minute i-am dat un mesaj "Atat, nu mai trimiti nimic?" iar dupa o ora si 10 minute a raspuns cu mesajul "asteapta" am asteptat in jur de 30 de minute si i-am trimis un mesaj "Mai astept?" dupa care el a iesit de pe discord. Dovezi (screenshot-uri, video-uri): https://imgur.com/a/7xDFqRi Alte precizări:
 8. @nobilzeusAdv Esti smecher frate, stai cuminte de azi in colo https://www.youtube.com/watch...jLWF4DA&feature=youtu.be

 9. @nobilzeusAdv Esti smecher frate, stai cuminte de azi in colo https://www.youtube.com/watch...jLWF4DA&feature=youtu.be

×
×
 • Create New...

Important Information

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu Terms of Use și Privacy Policy.