Jump to content

Speech

Member
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Speech

  1. Imi cer scuze pentru 2x, dar nu merge edit. Eroarea respectiva, in cazul tau, se datoreaza faptului că nu detii fisierul streamer.dll in folderul plugins. Trebuie sa il descarci, si pui atat fisierul .DLL in plugins, cat si fisierul .inc in pawno->include, dupa care recompilezi si deschizi modul de joc.
  2. Ceea ce a vrut Cosmin sa spună, este că trebuie să ai fisierul streamer.inc in pawno-> include, aceeasi versiune cu streamer.dll/streamer.so, după caz, in folderul Plugins. De asemenea, dupa ce le pui pe aceeasi versiune, recompileaza gamemode-ul.
  3. Mulțumesc. Nu stiu, mi-a venit ideea din acel topic, dupa cum am spus.
  4. Salut, am revenit cu o noua prezentare a unui sistem de Fish, si unul de Job Goal. Mentionez faptul că ideea de progress bar si click-uri sa prinzi pestele, mi-a venit din acest topic: Video cu prezentarea:
  5. Bă succes..dar ca să ceri bani, când dacă te pune cineva să faci ceva tu cauți pe net tutoriale și etc..nu mi se pare normal :))
  6. Corect, il poti face dupa bunul plac. Omul ti-a dat mura-n gura sistemul, iar tu l-ai jignit fără nici un motiv. Asa e gandit sistemu de baza, sa dea la cei online. #sampist
  7. Păi cam asa e, toti cei online primesc premiul la completarea goal-ului. Dacă eu de exemplu muncesc si fac singur 50% din goal..si cand se completeaza se intampla sa nu muncesc, ce se intampla? Nu primesc nimic, nu? Nu e logic ce zici
  8. Destinația sistemului este să ofere bonusul tuturor jucătorilor online când se completează goal-ul, nu doar celor care muncesc în acel moment. Deci nu are nici o legătură ce ai zis
  9. N-am eu nici o treaba, dar te-am văzut aici crispat si am zis "De ce nu?". Ia fă tu o demonstratie a sistemului pe iteratori. Chiar sunt curios.
  10. Mersi, si când te gândesti că e un sistem penibil de simplu :))
×
×
  • Create New...