Jump to content

UnkownOG

Member
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

About UnkownOG

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

UnkownOG's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Intrebare: Stie cineva cum pot rezolva un bug ? Am urcat gm burned pe host si cam din 30 in 30 de minute sau aproximativ dupa o ora serverul pica, nu mai poate fi folosita nicio comanda, daca te reconectezi zice doar connected joining the game si nu iti da niciun dialog de login/register, nimic...Ai încercat să faci ceva înainte să postezi?: Nu pentru ca nu stiam ce sa fac..
  2. Eu tot n-am reusit...Ori mi se puneau foarte multe zile, ori se puneau 0 si nu se intampla nimic...
  3. Pai si cum as putea face ? Nu am mai facut pana acum, dar presupun ca trebuie atunci cand apasa esc sa-i scoata toate textdraw-urile, nu ?
  4. Username: UnkownOGProblema întălnită: Cand ajungi in dialogul de trade, selectezi money sau vehicle si apesi esc nu se inchide tot dialogul, ramane pe ecran suma de bani sau vehiculul cu detaliile lui.Se poate vedea foarte bine pe filmare, totul se anuleaza cand dai iar trade si apesi esc fara sa selectezi nimic.Detalii despre problemă: Am spus mai sus.Ce ai încercat să faci înainte să postezi?: Nu am incercat nimic pentru ca nu imi dadeam seama unde e problema.Cod sursă (recomandat pastebin.com) : Nu stiu ce parte din gamemode sa va dau, daca stii despre ce e vorba spune in "reply" si eu fac un pastebin cu ce ai nevoie pentru a ma ajuta sa rezolv problema.Alte detalii: Filmare bug:
  5. Username: UnkownOGProblema întălnită: Nu se contorizeaza days la masina si ramane mereu aceeasi valoareDetalii despre problemă: Am incercat mai multe metode prin care odata la 24 de ore days la masina sa fie +1, dar mereu ramane 1/0.Ce ai încercat să faci înainte să postezi?: Am incercat sa caut diferite metode, dar fara reusita.Cod sursă (recomandat pastebin.com) : https://pastebin.com/E0RLfvXzAlte detalii: Zilele se stockeaza in "cDaysPersonala".
  6. Salut, am incercat multe metode de a contoriza zilele la masina, dar de fiecare data ramanea 0...Am incercat update in baza +1 la ora 23:00, dupa payday de la 23:00 (ziua urmatoare) nimic... Ma poate ajuta cineva? va rog frumos.GM: Burned
×
×
  • Create New...