Jump to content

redxX

Member
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About redxX

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

redxX's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pentru o persoana necunoscatoare, n'ai ce sa'i faci Nu e vorba de "aprins", si nu e teapa, daca omul a zis clar ca i l'a compilat la el in calculator si lui nu'i merge cand deschide .exe e cu totul altceva, daca i'a mers compilat, merge si pe consola, keep calm, am explicat inca din primul post, dar daca voi va dati mari "scripteri" ca faceti si dregeti, e clara treaba, pentru necunoscatori, puneti mana si mai exersati, pentru cei "veterani" sa zicem asa, cunosc destul de bine ce am zis aici, si "veterani" in sensul de vechime 5+ ani in domeniul de samp(script)
  2. Uita'te tu mai sus la ce am postat, nu, nu o sa dispara si am mentionat de ce, dar tu nu citesti, sau citesti ce'ti convine.
  3. Fiecare gaseste cate o comunitate diferita, nu e vina lui ca nu ai auzit de el de acum 9 ani
  4. Esti prea paleta pentru secolul asta, ai zis ca ai lucrat pe dini, da? Nu ti'a dat niciodata "eroare" cu 0 vehicule sa'i zicem asa? Asta inseamna cateva lucruri: 1. Ori nu ai DB bun(si daca'mi aduc eu aminte, ultima data i'am trecut eu vehiculele pe db) 2. Ori sunt in GM vehiculele dar nu le "recunoaste" sa'i zicem asa din cauza ca nu ai pluginurile bine puse(pe windows trebuiesc puse in server.cfg cu .dll la urma sau fara extensie daca stii ce'i aia) 3. Ori le ai pe cele 2 de mai sus si tot nu ti le recunoaste din cauza ca nu ai MVC++ instalate toate + Dai dovada de semianalfabet pentru ca din cate stiu eu, fiecare semn de punctiatie se pune imediat dupa cuvant Este adevarat ce a zis el, tu nu cumperi server ci gamemode, nici nu era obligat sa'ti puna include-urile(iar de pluginuri faci rost de pe net pentru ca mereu is cele default ptr un server care ruleaza mysql(crashdetect, sscanf, streamer, mysql, md5(ca si hashurator de parole sau criptor)) Imi dau seama cum ai jucat tu 8 ani cand ai maxim 17 ani, eu joc la el pe server inca de cand avea "pron ---- ionul", va rog sa'mi scuzati reclama Daca e asa, si tu poti sa'ti iei adio, pentru ca garantez eu ca nici tu nu ai licenta, costa cateva sute de $$$ ca sa o iei extinsa, mai nou, nu va mai inchide nimic cei de la IPS ptr ca el are IPB(chiar daca face parte din acelasi domeniu(invision power suite/board)) pentru ca mai nou poti sa faci rost de licenta gratis daca postezi la ei pe site cateva tutoriale eficiente. + keep calm, el nu da tepe, am colaborat cu el de multe ori si inca o fac, ce am zis aia am primit, nu toti avem timp de niste prostii, e mult mai important un loc de munca/facultate decat o comunitate care poate cativa ani nu va mai exista sub acelasi nume/domeniu.
×
×
  • Create New...