Jump to content

LowPings

Member
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

About LowPings

Contact methods

Profile Information

  • Gender:
    Bărbat
  • Location:
    lowpings.ro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

LowPings's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. [22:33:09] RCON (In-Game): Player [BCAA] sent command: loadfs bots [22:33:09] [debug] Run time error 19: "File or function is not found" [22:33:09] [debug] SetMaxNPCs [22:33:09] [debug] SetMaxPlayers [22:33:09] [debug] AddServerBot [22:33:09] [debug] SetPlayerFakePing [22:33:09] [debug] SetFakeArmour [22:33:09] Filterscript 'bots.amx' loaded. Please help me! Dau /addplayer si nu merge.
  2. Link catre certificatul de inregistrare: Ma scuzati de greseala.
  3. Nu ti-a suspendat nimeni serverul VPS. Ai facut singur cerere de anulare pentru acesta asa cum reiese de aici: http://prntscr.com/nzi4kq Daca vei spune ca ai anulat la perioada scadenta, tin sa te anunt ca TOS-ul e impotriva ta: "Prin cerere de anulare la data scadenta se intelege anularea serviciului pana la data scadenta, asta nu inseamna anularea fix in data post scadenta ci anularea pana la implinirea datei scadente." Legat de problemele cu spatiu, etc. Au fost rezolvate si acelea, si viteza la internet este decenta acum.
  4. In primul rand, datele de la firma nu sunt false, poti gasi certificatul de inregistrare aici: https://ezzhost.ro/certificat.png. Si apropo, daca te intrebi de ce nu avem CAEN 6311 pe certificat, stai linistit ca avem CAEN secundar pentru asta, deoarece pe SRL poti lua cate cod-uri CAEN vrei tu. Nu ai tu de unde sa stii daca eu fac oversell sau nu daca nu esti client la mine.
  5. Te rog sa citesti TOS-ul si te vei convine de pret. Unde am gresit. Important e sa iti recunosti o greseala si sa o repari.
  6. Va rog sa consultati Termenii si Conditiile impuse pe site, iar ofertele au fost modificate conform placului dvs.
  7. Salutare dragi membrii ai Leaks Romania! Astazi dorim sa va informam in privinta cu ofertele de servere dedicate de pe LowPings Romania! Astfel, serverele dedicate de la noi au preturile incepand cu 9,99EURO/LUNAR si urmatoarea configuratie Intel(R) Core(TM) i7-9700K @ 3.60GHz 1 Core CPU 2GB RAM 50GB HDD Nelimitata banda internet Adrese IPv4 1 Locatie datacenter Romania Mai multe oferte aveti aici: https://lowpings.ro/dedicated-hosting.php Speram sa va convingem si sa deveniti client LowPings Romania! Cu stima, Echipa LowPings Romania!
  8. Salutare! In acest topic dorim sa va anuntam ca am adaugat reduceri masive la servere VPS, de la LowPings.RO Plan 1: Intel(R) Core(TM) i7-9700K CPU @ 3.60GHz 3 Core CPU 8GB RAM 100GB SATA Banda internet nelimitata Pret: 1,99EURO/lunar Mai multe oferte aveti aici: https://www.lowpings.ro/vps-hosting.php Spor la cumparat!
  9. LowPings nu a fost niciodata teapa.
  10. Salutare dragi prieteni! Astazi doresc sa va informez in legatura cu o oferta activa pe https://lowpings.ro/ ci anume faptul ca oferim inregistrare gratuita de domeniu .xyz pentru orice plan de webhost achizitionat pe o perioada mai lunga de 3 luni! Mai multe detalii despre oferta aveti aici: http://lowpings.ro/announcements.php?id=3 Va asteptam cu o comanda aici: http://lowpings.ro/shared-hosting.php
×
×
  • Create New...