Jump to content

StefanAdv

Member
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by StefanAdv

  1. Nu e de la td-uri am testat si eu acuma cu td-urile tale probabil e de la format cv nush exact.
  2. Eu unu iti recomand sa refaci td-urile deoarece e problema de la box-ul ala mai mult ca sigur si mai bine le refaci si incerci iar sa testezi ca de la altcv nu are de unde sa fie. (+1 nu strica)
  3. StefanAdv

    T/C

    @Leonard T/C pls !
  4. StefanAdv

    t/c

    PS: Esti un fraier fara cos pe casa , r3!
  5. StefanAdv

    t/c

    uite ca ma doare-n pl de tn mare admin esti ca esti un sarac ca toti ceilalti hai suge.o silent
  6. StefanAdv

    t/c

    pt ce warn coaie ca incepe copilu ala sa ma injure aiurea si sa comentezi ia mai dute. morti matii si tu ca nu.mi pasa pot lua si ban ma doare fix in pl de reborn clar?
  7. StefanAdv

    t/c

    Iesi ba pula de gradina ca 2 ani ai la cum vb nu sti sa deschizi pwn si vb cu mn ma?
  8. StefanAdv

    t/c

    Doarece asa vreau eu si in primul rand ca sa recomanzi cv domnu shad0w junior te rog sa te informezi mai bn si sa te vad pe tn ca faci jumate din ce qm facut eu la acel gm si dupa vorbim. SI IN PEIMUL RAND CA SA REPOST3ZI GM.UL TRB SA.MI CERI MIE APROBAREA DAR AM UITAT CA TU NU STI CE E AIA NORMAL CSF LA 13 ANI AI TAI CE SA-TI CER EU TIE.
  9. StefanAdv

    T/C

    In primul rand eu nu am vrut sa dau HATE nimic sau sa fac comunitatea de ras am postat pentru ca nu am ce face cu aces gm nu am specificat ca e al meu in totalitate in fine nici a lui Alex doar ca nu mi s-a parut comportamentul tau ok ai demonstrat ca nu ai cei 30 de ani pe care ii ai dac ai inteles la ce ma refer in fine bafta in continuare cu comunitatea si cu noul tau scripter AlexxAdv
×
×
  • Create New...