Jump to content
Existing user? Sign In  

Sign InOr sign in with one of these services

Sign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Tabel lideri Intră pe discord Donează

Tay4Fun

Utilizatori
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

About Tay4Fun

 • Rank
  Legendă

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tay4Fun

  Vand comunitate

  Depinde de ce vrei, astept un mesaj pe discord cu ce doresti sa cumperi.
 2. Tay4Fun

  Vand comunitate

  Nu se vede destul de clar pentru ce? Edit: serverele de sa-mp nu mai sunt disponibile, doar domeniul.
 3. Username: Tay4Fun Varsta: 16 Ce vinzi?: Comunitatea g-zone. (Domeniu g-zone.ro valabil până la 24.05 2020, 2 servere de sa:mp, unul valabil până la data de 04.07.2019 iar celalalt până la data de 12.07.2019 si webhost valabil până la data de 24.07.2019) Dovada (că sunteti in posesia produsului) OBLIGATORIU: http://imgur.com/gallery/3IoXWDs Pret: 250 lei RON toate sau separat, pretul pentru fiecare se discută in privat. Detalii de contact: Discord: Tay4Fun#1518, Facebook: Valentin Mihai(vmv.28). Alte precizari: Mai ofer si backup.ul de la forum, tema ipb, gamemode.ul de sa-mp (Am lucrat in jur de 2-3 luni la el) și panel.ul.
 4. Muțumesc mult fram, am înțeles acum ce trebuie facut, ai tot respectul din partea mea ❤ Se poate da T/C
 5. Tay4Fun

  RPG.G-ZONE.RO

  Multumesc fram! Pwp ❤
 6. Tay4Fun

  RPG.G-ZONE.RO

  ❤ Salutare! Vreau sa va informez ca, comunitatea G-Zone.ro se deschide pe data de 14/06/2019, Vineri la ora 21:00 ❤ ???? Avem multe sisteme interesante pentru playerii noi înregistrați cât și pentru pasionații de casino.uri, cum ar fi opencrate, minesweeper, ruleta si multe altele, va las pe voi să descoperiți restul ???? Economia la server este una medie, se fac bani rapid si ușor iar prețurile la masini sunt potrivite economiei ???? În prezent, avem 13 job-uri și 17 facțiuni care sunt in cautare de lider cu o simplă aplicatie pe forum și un test pe server ???? Server-ul se împarte în două orașe: Los Santos care este si cel principal si Las Venturas ???? Când vă înregistrați pe server veți primi 25,000$ drept bonus de începător ???? Suntem în căutare de helperi si lideri activi si cu un comportament decent, pentru a primi această funcție este nevoie de o aplicatie pe forum iar dacă veți fi acceptați, o sa fiți trași de către un administrator si veți susține un test pentru a vedea dacă sunteți demn de acea funcție ???? DNS: rpg.g-zone.ro ???? ???? IP: 188.212.100.43:7777 ???? ???? Index: www.g-zone.ro ???? Forum: www.forum.g-zone.ro ???? ???? Panel: www.panel.g-zone.ro ????
 7. Știu că în ziua de azi totul este pe bani, dacă până și o prietenie se bazează pe bani.. oricum, mai sunt unii care scripteaza si din plăcere nu doar pentru bani.
 8. Sunt la inceput si nu ma prea pricep asa bine ???? nu era asa greu ca sa imi spui ce am cerut..
 9. Aia cu spec-ul, da, merge, a mai rămas chestia cu mașinile. Nu știu cum sa fac sa se despawneze mașinile personale nefolosite la 5 minute si sa scrie si in /v "Vehicle has despawn in %d minutes"
 10. Se poate da T/C! Am reusit sa le rezolv cu ajutorul lui @DiBlaine! Iti multumesc mult ca ti--ai pierdut timpul ajutandu-ma pe mine si ca mi-ai rezolvat problemele. Respect

×
×
 • Create New...

Important Information

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu Terms of Use și Privacy Policy.