Jump to content

Goad

Member
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Goad

  1. Username : Goad Varsta : 21 Ce cumperi? : Angajez scripter Cat oferi pe produs : Ofer fix cat costa timpul pierdut, de asta depinde sau sistemul cerut de catre mine. Apoi se pot regla preturile. Detalii de contact: Discord : Goad#3242 Alte precizari: Caut om serios care sa aibe timp sa rezolve totul, nu sa imi spuna ca are si de fapt nu, apoi sa ma amane. Daca esti serios, astept mesaj pe discord.
  2. Dupa "ideea conceptului meu" astea sunt si gratuit pe google si foarte proaste.
  3. Username : Goad Varsta : 20 Ce cumperi? : GM Cat oferi pe produs : Astept Oferte Detalii de contact: Goad#3242 Alte precizari: Cumpar un GM adus la zi cu sisteme nu vreau ceva plagiat de pe net sau cu buguri. Daca este cu panel il voi platii si pe acela astept ofertele voastre.
  4. Nu mai puneti in titluri "BID EDIT" ca sunteti rupti pe scripting. Rezolvati un bug de la un sistem si gata, sunteti buni toti. Daca as avea moderator pe zona, v-as da warn dupa warn la ce titluri si "BIG EDIT-URI" aveti in voi. Faceti topicuri sa stiti si voi ca existati, dar oricum ramaneti niste neauziti.
  5. E bun pentru incepatori dar sistemul de login este tradus de pe sa-mp.com, nu ai facut nimic la el, poate ai schimbat doar culorile... in rest este "same".
  6. Acum am vazut ca ai postat pastebin, o sa ma uit si iti adu un raspuns.
  7. Ce treaba are streamerul daca nu exista pickup-uri pe server.. ?
  8. Chiar vreau sa vad imbunatatirile, pentru ca vreau sa vad ceea ce vinzi poate sunt interesat si dezvolt mai multe in el.
  9. Sincer deja se invecheste acest tip de "GM", la ce sisteme se fac 2019-2020 cele de tipul 2017 sunt deja vechi. Oricum succes la vanzare.
  10. Goad

    closed + trash

    Mhm.. nu stiu cati se joaca pe modul "OLD" dar ce e sigur, poate ai noroc ceva. Succes.
  11. Am jucat 5 zile pe FiveM acel server de gta 5, si nu-mi place sincer. M-am jucat peste tot, nu sunt atras decat de grafica si optiunile jocului in rest... raman la samp. Nu am pc-ul slab pot juca FarCry 5, am 26 de ani si nici timpul nu-mi mai permite. Apreciez totusi ca iti place numele meu.
  12. Vezi la Skillz, linkul ruleaza si acum!
  13. Si din nou @Hurdock isi face aparitia cu ceva frumos si foarte calumea. Mult succes @Hurdock, eu raman la samp deja incep sa imbatranesc daca continui cu altele. Daca se stinge sampul, ma sting si eu in acelasi timp cu el, nu vreau sa evoluez mai departe pentru ca nu o sa mai am timp.
  14. Daca vreti linkul nou, da-ti si voi un +++ acolo.
  15. @RWRobi ce-s cu purecii astia de iti tot posteaza "splendoarea" ? ????
×
×
  • Create New...