Jump to content
Existing user? Sign In  

Sign InOr sign in with one of these services

Sign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Tabel lideri Intră pe discord Donează

qRuby.

Utilizatori
 • Content Count

  336
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

qRuby. last won the day on December 2 2018

qRuby. had the most liked content!

About qRuby.

 • Rank
  mafiot sicilian

Recent Profile Visitors

600 profile views
 1. gata? s-a dus si sebastian jandarmu?
 2. recomand, baiatu stie ce face
 3. vreau sa vad si eu ce e de el, sunt curios rau de tot
 4. Hai sa-ti dau si eu niste poze: Aici se vede clar ca il pupi pe Dennis in pula, respect.
 5. ce p*m ii aici? *cenzurez pt ca frustratii ca essex au motiv de warn*
 6. Foloseste-te de YSI Timers (y_timers). ptask UpdateTime[1000](playerid) { foreach(Player, i) { new Str[34]; TimeS --; if(PlayerInfo[playerid][pChestie] == 1) { if(TimeM == 0 && TimeS == 0) { PlayerInfo[playerid][pChestie] = 0; SendClientMessage(playerid, -1, "mesaj"); PlayerTextDrawDestroy(playerid, Textdraw0); KillTimer(Time); } if(TimeS == -1) { TimeM--; TimeS = 59; } if(TimeS<10) { format(Str, sizeof(Str), "%d:0%d", TimeM, TimeS); } if(TimeS>9) { format(Str, sizeof(Str), "%d:%d", TimeM, TimeS); } } } return 1; } P.S: cand a facut prima tura sa se porneasca timer-ul prin "defer UpdateTime(playerid);"
 7. ii poti adauga noul nume cu tag in baza de date si la iesire jucatorul v-a primii numele fara tag, la conectare ii adauga tag-ul la loc.
 8. Bun, dupa niste verificari si cautari indelungate pe internet, am gasit o "solutie" care poate fii de folos. Am cautat si tot am cautat, am testat cheat-uri de pe net si am ajuns la concluzia urmatoare. In timpul schimbarii nickname-ului, functia OnPlayerDisconnect nu este apelata. Deci, la timer-ul de o secunda verificam daca numele jucatorului de pe server corespunde cu numele jucatorului din baza de date. Pentru a verifica numele jucatorului conectat pe server, folosim aceasta functie: stock GetName( playerid ) { new numeJucator[ MAX_PLAYER_NAME ]; GetPlayerName( playerid, numeJucator, sizeof numeJucator ); return numeJucator; } Asta este singura metoda pe care am gasit-o, succes ! P.S: @Mentosan nu mai sunt activ pentru ca mi s-a stricat PC si nu mai stiu datele de la contu de discord.
 9. Cer T/C. Din cauza unor specimene care consuma oxigen degeaba, gamemode-ul nu v-a mai fii continuat.
 10. Salut. In decursul zilei de astazi (02/02/2019) m-am gandit la toate animalele de pe planeta asta, inclusiv renascutul adevarat, asa ca m-am gandit sa creez un gamemode bun pentru edit, nu ca toate bigzone-urile, etc. Gamemode-ul o sa fie scris in PAWN, acesta o sa fie destul de optimizat incat sa tina 500-600 jucatori fara probleme. Updates PHR 3X v0.1: - Added an login & register system. - Added an admin & helper system. Acest gamemode este facut in totalitate de qruby.

×
×
 • Create New...

Important Information

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu Terms of Use și Privacy Policy.