Sari la conținut

Create an account on our board

or login and enjoy all the possibilities

Utilizator existent? Autentifică-te

AutentificareSau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrare

Leaks.ro

Leaks România este o comunitate de discuții generale unde puteți găsi resurse de orice fel, puteți participa la discuții interactive, și rezolva orice tip de problemă.

 • Chatbox

  Load More
  Nu aveți permisiunea de a vorbi pe chat. Loghează-te mai întâi.

qRuby.

Utilizatori
 • Număr conținut

  332
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1

qRuby. a câștigat ziua ultima dată pe Decembrie 2 2018

qRuby. a avut cel mai apreciat conținut!

Despre qRuby.

 • Rang
  mafiot sicilian

Vizitatori Recenți Profil

469 citiri profil
 1. qRuby.

  Vand - Conturi SA-MP/Avere, Cont Steam

  Hai sa-ti dau si eu niste poze: Aici se vede clar ca il pupi pe Dennis in pula, respect.
 2. qRuby.

  Vand - Conturi SA-MP/Avere, Cont Steam

  Nu recomand, tepar.
 3. qRuby.

  [include] waiter new-times

  ce p*m ii aici? *cenzurez pt ca frustratii ca essex au motiv de warn*
 4. qRuby.

  [REZOLVAT] TIMER!

  Foloseste-te de YSI Timers (y_timers). ptask UpdateTime[1000](playerid) { foreach(Player, i) { new Str[34]; TimeS --; if(PlayerInfo[playerid][pChestie] == 1) { if(TimeM == 0 && TimeS == 0) { PlayerInfo[playerid][pChestie] = 0; SendClientMessage(playerid, -1, "mesaj"); PlayerTextDrawDestroy(playerid, Textdraw0); KillTimer(Time); } if(TimeS == -1) { TimeM--; TimeS = 59; } if(TimeS<10) { format(Str, sizeof(Str), "%d:0%d", TimeM, TimeS); } if(TimeS>9) { format(Str, sizeof(Str), "%d:%d", TimeM, TimeS); } } } return 1; } P.S: cand a facut prima tura sa se porneasca timer-ul prin "defer UpdateTime(playerid);"
 5. qRuby.

  Anti Name Changer

  ii poti adauga noul nume cu tag in baza de date si la iesire jucatorul v-a primii numele fara tag, la conectare ii adauga tag-ul la loc.
 6. qRuby.

  Anti Name Changer

  Bun, dupa niste verificari si cautari indelungate pe internet, am gasit o "solutie" care poate fii de folos. Am cautat si tot am cautat, am testat cheat-uri de pe net si am ajuns la concluzia urmatoare. In timpul schimbarii nickname-ului, functia OnPlayerDisconnect nu este apelata. Deci, la timer-ul de o secunda verificam daca numele jucatorului de pe server corespunde cu numele jucatorului din baza de date. Pentru a verifica numele jucatorului conectat pe server, folosim aceasta functie: stock GetName( playerid ) { new numeJucator[ MAX_PLAYER_NAME ]; GetPlayerName( playerid, numeJucator, sizeof numeJucator ); return numeJucator; } Asta este singura metoda pe care am gasit-o, succes ! P.S: @Mentosan nu mai sunt activ pentru ca mi s-a stricat PC si nu mai stiu datele de la contu de discord.
 7. qRuby.

  Phrase 3X

  Cer T/C. Din cauza unor specimene care consuma oxigen degeaba, gamemode-ul nu v-a mai fii continuat.
 8. qRuby.

  Phrase 3X

  Salut. In decursul zilei de astazi (02/02/2019) m-am gandit la toate animalele de pe planeta asta, inclusiv renascutul adevarat, asa ca m-am gandit sa creez un gamemode bun pentru edit, nu ca toate bigzone-urile, etc. Gamemode-ul o sa fie scris in PAWN, acesta o sa fie destul de optimizat incat sa tina 500-600 jucatori fara probleme. Updates PHR 3X v0.1: - Added an login & register system. - Added an admin & helper system. Acest gamemode este facut in totalitate de qruby.
 9. qRuby.

  Cine crezi ca va posta următorul?

  Gresit ! varu mentosana pe zona raspunde
 10. qRuby.

  Proiect: V (Server GTA 5)

  Succes fratele @Hurdock Joci GTA 5 ? Dacă nu , de ce ?: Nu, dar doresc sa ma apuc. Dacă joci GTA 5, pe ce rezolutie joci ? Dacă ar fi un sistem din SA-MP pe care l-ai dorii in GTA 5 care ar fi ?: Un sistem de /shop, joburi, vehicule personale, statie peco, factiuni. Ce sisteme / comenzi considerați că ar fi musai ? Chiar vă rog să imi amintiți să nu uit comenzi sau sisteme necesare.: Factiuni, Joburi, Vehicule Personale.
 11. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 12. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 13. qRuby.

  Loly Scripteru

  @LolyAdv vrei sa pun conversatia de pe digitalrows aici? sa vedem ce "scripter" esti tu.
×