Jump to content
Existing user? Sign In  

Sign InOr sign in with one of these services

Sign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Tabel lideri Intră pe discord Donează

BoNNe

Utilizatori
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About BoNNe

 • Birthday May 10

Metode de contact

Profile Information

 • Sex:
  Bărbat
 • Locație:
  localhost

Recent Profile Visitors

540 profile views
 1. Iti sta mai bine asa.

 2. Aici mai veti o dovada, cat timp eram pe serverul sau de discord, al comunitatii ma refer, a creat un grad clona 'Administrator 7' fara acces la menegeriatul serverului de discord, eu beneficiind strict de aspectul gradului. https://imgur.com/a/yumRA3t
 3. Username-ul tău: BoNNe Username-ul celui reclamat: CheaTer Detalii: Am lucrat pentru comunitatea dansului timp de o luna, ultimul update ce l-am facut a fost in data de 17.06.2019 cand am fost platit cu 6 euro din 20. Urmand sa-mi mai dea inca 17 (14 euro pentru ultimul update si 3 euro de la precedentul pentru ca nu mi i-a dat pe toti). In data de 25 luna aceasta serverul a picat datorica unor erori cauzate de update-ul sau la versiunea de mysql a serverul, urmatorul pas a fost sa-mi dea ban pe serverul de discord si sa ii minta pe jucatori ca eu am sters serverul (serverul fiind picat din cauza lui). Planul lui a fost sa nu imi mai dea banii, eu avand foarte multe dovezi (un videoclip de 20 de minute plin cu dovezi) le-am postat pe YouTube iar el facand un clip de 50 de minute din care 5 minute a aratat 4-5 poze ce le-am prezentat eu si adeverea ce am spus eu iar restul clipului reactionand la clipul meu. Dovezi (screenshot-uri, video-uri): Alte precizări:
 4. Cauta asasini, platest in Bitcoin, pm me cu pretul / cap

  1. keNN.

   keNN.

   Pune /contract.

  2. Dennis12

   Dennis12

   /accept contract BoNNe

  3. Krusher

   Krusher

   2000e daca e persoana privata

   5000e+ daca e persoana publica

   astept mesaj privat

 5. Pogorarea avand loc, crestinimsul luand o intorsatura ce a prevenit razboaie ce ar fi putu determina poloarea utilizand bombe nucleare, razie privind omenirea intercontinentala pot zice, decalarea modurilor de stare utilizand muzica ca drept apel pentru manipularea mentala.

 6. In ziua de a 8-a zi de dupa saptamana bisecta a cenetarului abstral invers proportional limitand spre -inifit dar in acelasi timp functia fiind impara pentru un interval limitat de numere ce corespunde numerelor Pitagoricesti se va pogori BoNNe!

×
×
 • Create New...

Important Information

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu Terms of Use și Privacy Policy.