Jump to content

Lucas

Member
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

About Lucas

Recent Profile Visitors

783 profile views

Lucas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Ok, voi edita, da, stiu a fost pus la vanzare in 2015-2016, doar l-am facut sa il poti compila, atat nu stiu cum sa rezolvi problema aia, sa iti apara casuta de inregistrare/logare.
  2. Unde am umplut ma gamemode-ul de buguri, fac pariu ca ai pus asta doar pt reply, sa poti lua gm-ul tot ce am facut a fost sa rezolv problema de la compilare, nu mergea.. Poate m-am exprimat gresit, nu i-am adus niciun update, am facut doar sa il poti compila.
  3. Coaie, nu puteai sa compilezi gamemode-ul, asta e rezolvarea și mai taci in plm cu copia ta Ruby nephrite numai cu buguri. Nu sunt eu penibil, tu ești.
  4. Probleme: Nu iti apare casuta de logare/inregistrare, Daca stiti voi macar sa faceti ceva, gen sa apara casuta de logare, inregistrare. Link: [Protected content] Deci daca gasiti rezolvarea sa apara casuta de inregistrare, va pwp, si sa lasati rezolvarea in reply. sa vada lumea. Autor: Sinner EDIT: Nu are fisiere .exe EDIT X2: DECI doar l-am facut sa il poti compila.. nu i-am facut update-uri/bug-uri.
  5. Am rezolvat cer T/C. Am alta problema
  6. cine are baza de date de gm-ul rofixed buna, ca aia din gm e de ...

  7. Nu inteleg frate ca cica YSI_G dar am cautat in tot gm-ul si nu e niciun ysi_g
  8. Faza e ca am cautat si nu exista YSI_G
×
×
  • Create New...