Jump to content

MrTuNNe.Info

Member
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by MrTuNNe.Info

  1. Cer T/C. O sa caut in alta parte.
  2. Un template in genul cPanel/WHM plus alte chestii.
  3. Mai exact? Consider ca am detaliat cam tot ce este necesar.
  4. Username: MrTuNNe Vârstă: 20 Ce recrutezi?: Web Designer Ce oferi în schimb: $$$ Detalii de contact: Discord: MrTuNNe#7335 Alte precizări: Nu am nevoie de un template pentru un forum sau orice alta platforma. Voi avea nevoie de HTML pur pentru o platforma facuta de mine.. Experienta in JavaScript(explicit, jquery) este obligatorie. Un portofoliu este necesar. Daca nu ai peste 17 ani mai bine nu ma contactezi (daca ai mai putin, sper ca ai un portofoliu bun) Sa ai o imaginatie bogata, deoarece este important ca totul sa iasa frumos si cat mai modern. Trebuie sa intelegi ca ce voi cere eu e posibil sa iti fie nou, astfel ca daca nu iti plac provocarile, mai bine nu pierdem timpul. Este obligatoriu sa fie responsive si o cunostinta in Bootstrap(sau framework-uri asemanatoare) este importanta. Daca ai nevoie, iti ofer si gazduire web pentru ca sa poti lasa un preview. Astept talentele pe discord. Spor.
  5. S-au inscris suficiente persoane pentru beta. Inregistrarile au fost inchise. Cer T/C
  6. Up. Cateva persoane deja vad ca s-au inscris. Ca si mic update, recompensa ramane doar plata prin paypal.
  7. Username: MrTuNNe.Info Vârstă: 20 Ce recrutezi?: Beta testeri pentru o platforma de gazduire ce o sa fie folosita pentru o firma ce o sa fie deschisa in 2020. Ce oferi în schimb: In cazul in care prin surprindere, un numar mare de oameni se vor inscrie(lucru putin probabil) atunci o sa primiti beneficii la deschidere de genul, reduceri/gazduire gratuita/credit in contul de client. In cazul in care numarul de oameni o sa fie unul mic, o sa fiti platiti per bug/vulnerabilitate. Plata se face doar PayPal. Detalii de contact: Discord: MrTuNNe#7335 (Doar pt intrebari/probleme) Alte precizări: Pentru inregistrari tot ce trb sa faceti e sa intrati pe: https://webonduty.com/ > Inscriere beta > Cand o sa inceapa testele o sa primiti o notificare prin e-mail cu mai multe detalii.
  8. Tipul asta e acelasi tip de la lowpings, am postat in topicul de acolo tot ce e nevoie sa demonstrez ca minte În legătură cu firma:))
  9. Nu imi place sa ma bag, si nu tin apararea la nimeni dar e mai important sa stii un singur limbaj la un nivel foarte bun decat 10 limbaje spre exemplu dar la un nivel ce nu merge folosit in productia de zi cu zi. Eu am lucrat la viata mea cu limbajele la greu, PHP, Java, Python, putin C++, Kotlin si intr-un final, Golang. Nici unul nu mi-a oferit satisfactia de la Go si am renuntat la toate exceptand Golang :))
  10. Pe tine chiar te considera lumea developer? E de ajuns sa pui in fata la url view-source: Exemplu view-source:http://new-zone.tk/
  11. Doar un nebun ar putea sa creada ca prin blocarea la click dreapta/ctrl+u se poate bloca inspect elementul :)) De ce nu a inteles lumea nici in 2019 ca nu se poate bloca?:(
  12. 1. Stiam deja ca nu ai caen 6311, am verificat de mult. Stiu si de faptul ca poti sa ai coduri caen secundare, stai calm. 2. Overselling-ul se practica la VPS-uri la greu mai peste tot, deoarece multi clienti nu folosesc resursele si astfel se poate vinde mai mult. 3. Mi-e greu sa cred ca ce imi arati tu e 100% adevarat. Sigur, certificatul poate l-ai capatat de undeva, dar eu daca ma uit la numarul de angajati sunt doar 2. Sau mai bine zis unu? http://prntscr.com/nzimoe Sa intelegi mai bine. Ori firma e a lui maica-ta si a pus un cod caen secundar(lucru pe care nu-l pot verifica momentan. Decat daca platesc sa aflu tot despre firma. Lucru pe care nu o sa il fac) si faceti o mare teapa acolo ca tu, fiind barbat, nici macar nu esti angajat acolo. Putin dubios, nu crezi? Dupa o cautare si a detinatoarei, este fosta Persoana Fizica Autorizata. Si din cate vad detine decorz.ro. Tu ce zici? Vezi ceva dubios? Gresesc cu ceva?
  13. L-am citit, si tot gresesti. In primul rand, datele la firma sunt false. Lucru ce ma mira ca inca se practica. Si ultimul rand, zici ca "dedicatele" pana in 49 de euro sunt servere virtualizate KVM, pai ma nene, daca sunt virtualizate, nu le treci la dedicate. Le treci la VPS-uri ca tot omul. Sau le treci la o categorie "semi-dedicate" cum se mai practica, dar asta ar insemna sa le oferi la preturi mai ridicate deoarece semi dedicatele sunt servere virtualizate tinute pe un server cu putini clienti. Asta ar insemna in jur de 3-6 clienti pe un server. Deci fara overselling. Asta asa, pentru informatia ta generala.
  14. Sa inteleg ca tu iesi pe minus mereu? Cu 10 euro nici curentul nu-l platesti. Te stiu de pe pawno, am mai avut discutii cu tine si mereu ti-am demonstrat ca nu e de tine. Pe langa asta, chiar era necesar sa pui date false de firma pe website?
  15. Daca vrei sa incerci lucruri noi, si te pasioneaza dezvoltarea de aplicatii pentru mobil si nu vrei sa lucrezi in 3 limbaje diferite pentru sisteme diferite, nu ai nici un motiv pentru care sa nu inveti. Fiind facut de Google nu cred ca o sa fie o alegere proasta. Eu lucrez in Golang, fiind facut de Google si pana acum nu m-a dezamagit de loc. Este limbajul pe care lucrez zilic.
  16. Nu vreau sa fac hate, dar sa spui ca oferi spatiu nelimitat e minciuna. Tu ai hdd-uri limitate la orice server, orice server are un spatiu limitat. Nu ai cum sa ai nelimitat.
  17. Voi presupune ca alegi intre CentOS 7 si Ubuntu 19, fiind ultimele. In termeni de performanta, se descurca cam la fel. Totusi, in termeni de utilizare eu am observat ca CentOS foloseste mai putin(testat doar pe webhost. Nu am testat pe servere de gaming. Acolo am ales mereu centos) Alege sistemul ce iti este mai familiar. Cu siguranta nu vrei sa dai de o problema si apoi sa te chinui cu orele sa cauti rezolvarea pe google doar pentru la ubuntu poate e ceva diferit :))
  18. Dedicatul este decent pentru ceva mic de inceput(dar cu cat playerii vor creste pe servere in functie de sloturi cu atat esti fortat sa mergi spre cat mai multe resurse. Si asta la dedicate te poate costa ceva mai mult ca la un VPS, in functie de firma) Am testat si GameCP, si TCAdmin si Open Game Panel. Daca planuiesti sa faci afacere cu el, evita ogp. Nu multi o sa te creada serios cu un game panel free. TCAdmin e ok, dar ca design e urat si poate incurca lumea, in special ca pe la noi lumea e invatata cu gamecp in general. Asa ca cea mai buna solutie e gamecp momentan. Nu o sa gasesti la 100 euro dedicate cu tot ce vei avea nevoie(experienta personala). Pe la noi cam totul e scump. Sa zicem ca o sa gasesti dedicate cu resursele necesare tie si in acel pret, dar putin probabil ca protectia anti ddos sa fie una buna(deoarece este foarte scumpa). Colocarea? Daca esti doar la inceput de drum, nu merita. E mai rentabil sa cumperi un dedicat. Deoarece la colocare poate pretul pare ieftin pe hartie, dar dupa ce intri mai adanc observi ca e scump ca naiba. Exemplu, daca mergi pe o firma serioasa ce ofera calitate, deja pentru o conexiune de 1Gbps fara limitari mai adaugi pe putin 20-30 de euro. Apoi intra consumul la server si sursa pe care o are. Apoi daca mai vrei si o protectie anti ddos buna deja mai adaugi 300 de euro cel putin. Daca ai un buget urias, atunci da. Poti sa te arunci in aceasta mare pe colocare. Pentru colocare poti merge pe: BTSTelecom, Voxility, GTS, NAV, M247, SRV.RO Pentru servere dedicate, poti incerca btstelecom, gazduirejocuri, gts, nav.ro(vezi tu ce oferte au acolo si daca ti se potriveste cu ce ai nevoie). Ce ti-am recomandat aici nu pot garanta la nici una ca au o protectie buna la anti ddos. Gazduirejocuri spune ca ofera 1Tbps protectie, o minciuna pe fata.(Experienta persoanala. Salut legitmt) Ce ti-am zis aici nu sunt vorbe aruncate, totul e din testele mele personale si ce mai discut cu firmele. Momentan discut cu cat mai multe firme sa vad de oferte pentru colocare caci voi deschide o firma in viitorul apropiat, deci na...experienta personala. P.S: Daca sistem de operare ambele sunt bune, alege unul cu care esti invatat. Eu merg personal pe centos pentru ca sunt invatat cu el.
  19. Era cam prea imposibil sa fie adevarat. Sa oferi asemenea resurse nu prea ai cum, iesi pe minus mult prea mult.
  20. Username: MrTuNNe Creator (sau editor): MrTuNNe Poze/Video în care prezinți tema / script-ul: http://prntscr.com/no4gc4 (restul le vedeti voi, trebuie configurat. Eu am sters cam tot) Link Virustotal: https://www.virustotal.com/gui/file/774da5838cbcf739d5084b30bd8dca5657898d5808509be176430fa71e25348c/detection Link download (cu hide): [Protected content] Alte precizări: Platforma e scrisa in python 3 cu framework-ul django 2.1 Am pus platforma pentru ca am abandonat(oarecum) o parte din discords.ro. O sa fie doar partea de gazduire boti pt ca nu am cu cine sa testez. Daca nu aveti cunostinte in python nu recomand sa descarcati platforma. Nu e o platforma completa. Sunt multe lucruri de facut la ea, dar aveti o baza de inceput. Teoretic din testele mele nu e vulnerabila. Dar pt orice bug/vulnerabilitate ma contactati si rezolv. Nu e obligatoriu sa pastrati creditele. Metode de contact: Email: contact@mrtunne.info Discord: MrTuNNe#7335 Spor.
  21. 1. BTSTelecom 2. Gazduirejocuri.ro (daca nu alegi varianta cu SSD probabil vei regreta) Probabil sunt si altele prin Romania, dar nu le mai stiu. Gazduire.net, hostico.ro, mxhost.ro - nu le alege daca vrei sa ai un server pentru SA-MP, au in termeni faptul ca nu accepta servere de gaming.(Si la mxhost au in politica ca la un atac mai puternic de ddos iti pot suspenda serviciu. Cu toate ca nu e vina ta. Si avand in vedere ca esti pe leaks, trebuie sa te astepti la un ddos) Totusi, ca sfat personal: Nu face investitii intr-un VPS/VDS. In Romania momentan firmele chiar nu sunt suficient de pregatite pentru asta. Cel mai ok e sa investesti intr-un dedicat daca tii la performante bune si uptime. Am testat destul de multi ani firmele de pe la noi, si nici pana in ziua de azi nu pot zice ca sunt multumit de ele. Motiv pentru care stau tot pe la firme de prin Germania sau alte tari.
×
×
  • Create New...