Jump to content
Existing user? Sign In  

Sign InOr sign in with one of these services

Sign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Tabel lideri Intră pe discord Donează

LemMonBONB

Utilizatori
 • Content Count

  100
 • Joined

 • Last visited

About LemMonBONB

 • Rank
  Legendă

Recent Profile Visitors

186 profile views
 1. Sistemul de skin-uri personale e de aici: - sistemul de crate-uri e tot de la Edison doar ca ai modificat textdraw-urile si premiile. Nu inteleg totusi rolul butoanele de 'Open crate' si 'Cancel' daca nu sunt selectabile. De ce nu ai lasat ca textdraw-ul ce arata ce ai castigat sa ramaxa fix si sa nu se miste (arata mai ok din punct de vedere estetic). - insulele te cred ca tu le-ai facut, sunt simple si mici.
 2. Problema rezolvata. Am marit valoarea de la MAX_COMMANDS si acum merg toate comenzile. Multumesc pentru timpul acordat problemei mele!
 3. Aceeasi problema si aceleasi erori in server_log. Cred ca pana la urma este de la un include ca altfel nu imi dau seama...
 4. Le-am eliminat absolut toate comenzile prescurtate inainte de a face replace-ul, am verificat toate include-urile si nu aveam comenzi in ele sau returnari de comenzil
 5. Singura chestie dubioasa ce o vad in server_log si nu apare inainte de schimbarea procesorului de comenzi este: [21:06:25] *** YSI Error: Could not add command to array. [21:06:25] *** YSI Error: Could not add command to array. [21:06:25] *** YSI Error: Could not add command to array. [21:06:25] *** YSI Error: Could not add command to array. [21:06:25] *** YSI Error: Could not add command to array. [21:06:25] *** YSI Error: Could not add command to array. [21:06:25] *** YSI Error: Could not add command to array. [21:06:25] *** YSI Error: Could not add command to array.
 6. @Wildo nicio comanda ce incepe cu 'w' nu functioneaza: /wanted, /work, /wt, /warn, /withdraw, etc.
 7. Username: Boss12Problema întălnită: Unele comenzi nefunctionale pe procesorul de comenzi YCMD.Detalii despre problemă: Am trecut de la procesorul de comenzi ZCMD la YCMD. Totul a decurs fara probleme, replace-ul a mers perfect. Cand intru pe joc testez comenzile, majoritatea functionau corect. Cand am ajuns la /work am observat ca aceasta nu functiona. Apoi am observat ca nici /wanted, nici /wt si majoritatea comenzilor de incepeau cu 'w'.Ce ai încercat să faci înainte să postezi?: Am incercat sa schimb include-urile YSI cu versiuni mai vechi dar tot aceeasi problema o am. De asemenea, am mai cautat tutoriale pe net si nu am gasit nicio rezolvare la problema.Cod sursă (recomandat pastebin.com) : https://pastebin.com/LY5GjEppAlte detalii: Multumesc anticipat pentru orice raspuns.
 8. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password

×
×
 • Create New...

Important Information

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu Terms of Use și Privacy Policy.