Jump to content

enz.

Member
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by enz.

  1. iau crash cand dau drumu la sampserver, why?
  2. fixed, am uitat sa adun sumele alea, idiot :<
  3. Username: enz. Problema întălnită: problema salvare in baza de date Detalii despre problemă: gen, pun acel query cu UPDATe dar in baza de date nu se insereaza nimic Ce ai încercat să faci înainte să postezi?: tot ce se poate dupa cunostintele mele Cod sursă (recomandat pastebin.com) : https://pastebin.com/H1r2BfzE Alte detalii: in baza de date, acel GiftBoxMoney este int(11)
  4. v0.01B -adaugat sistemul de apartamente; -blocul de apartamente este situat în zona plajei din LS; -apartamentele predispun de următoarele comenzi: /buyapartment, /sellapartment; -in total sunt 24 apartamente, 12 etaje, 2 per etaj; -sistemul este finalizat în proporție de 60%, urmează să mai fac niște optimizări la baza de date și să adaug mapping-ul apartamentelor
  5. Salut. Știu că am mai avut un proiect de editare a acestui gamemode, însă, am luat o pauză destul de mare datorită faptului că am avut ceva probleme cu liceul, m-am și mutat din oraș iar de curând am reinstalat windows-ul, ceea ce a rezumat în pierderea progresului cu gamemode-ul de ultima dată. Am decis să o iau din nou de la capăt, îmbogățindu-mi cunoștințele din modificarea acestuia. AIci voi posta lista frecventă a update-urilor aduse, având în vedere că este vacanța de iarnă, vor fi update-uri la cel putin 3/4 zile diferența. v0.01 -am adăugat logo la server în partea dreaptă jos; -am modificat logo-ul cu ora și data; -a fost dezactivată comanda /shop, urmează să o adaug într-un alt stil; -eliminat treasure hunt, respectiv shop; -eliminat sistemul de blackjack, prezenta ceva bug-uri; -eliminat sistemul de aplicații din joc; -rezolvat un bug la dealership (dacă puneai prețul de peste 200kk la o mașină, nu mai apărea în lista /buycar); -modificat speedometer-ul; -scos /roll, /activateroll si mapping-ul de pe plajă; -scoasă comanda /stunt, respectiv mapping-ul; -modificată pozitia spawn-ului civil, serverul va fi axat ca oraș principal Las Venturas.
×
×
  • Create New...