Jump to content
Existing user? Sign In  

Sign InOr sign in with one of these services

Sign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Tabel lideri Intră pe discord Donează

IObiT

Utilizatori
 • Content Count

  145
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About IObiT

 • Rank
  Legendă

Recent Profile Visitors

235 profile views
 1. Salut, am o problema cu un sistem de vip tag ( din acela care se muta) problema e ca acele " sageti " din imaginea pe care v-am lasat-o nu se misca nici cum doar apar, odata ce dai tow / respawn la masina pozitia tagului se muta, dar faza e ca nu poti " dirija tu " pozitia lui. Nu pot sa ii dau de cap de cateva ore si am zis sa ma sfatuiesc si cu voi, care ar fii rezolvarea? ss cu ce nu se misca : codul : https://pastebin.com/UkudGZeR se afla la ( OnPlayerEditObject )
 2. Bai copile tu esti sanatos? tu faci mangeala de asta cu mine, cand dadeam eu tepe si transferam bani cu skrill tu nici curent in casa nu aveai esti nebun Tu esti prost ca la cum vorbesti si cum te comporti se vede ca esti un trambalau ofticat care pentru 25 lei ar face si alte minuni nu vreau sa spun. Dar stii cum se spune " fiecare face ce stie cu gura"
 3. @nobilzeusAdv bai baietas, tu la 14 ani te dai baiat ca dai teapa de 25 lei, odata ce nu dai produsul intact si incomplet e normal ca omul sa isi retraga banii. Dai teapa de 5 euro sa iti bagi minute pe telefon sau ce? 1. Omu iti trimite bani 2. tu pui sistemu aiurea 3. spui " stai asa ca iti mai dau cv din gamemode " apoi ignoi omul care ti-a cumparat sistemul si il lasi ca un C***T in ploaie asa ne aneu si mai ai si tupeu sa zici " HA ca mi-ai dat refund la bani " nu e normal ? da la 14 ani ai tai tot ce zboara se mananca

×
×
 • Create New...

Important Information

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu Terms of Use și Privacy Policy.