Jump to content

Skyled

Manager
  • Posts

    1,877
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    42

Everything posted by Skyled

  1. Topic închis. Topicul a fost închis din cauza că link-ul de descărcare a devenit invalid. Pentru evitarea situațiilor de genul vă recomandăm să folosiți platforme de încredere pentru a încărca resursele dvs., cum ar fi: MediaFire, Mega sau Google Drive.
  2. Salut pericolRPG

    1. pericsq_0

      pericsq_0

      Salut iubirea mea skyled 🫶

  3. Nu cred că are rost să descriu ce face. Aveți nevoie de py, nu l-am testat deci spor la treabă. [Protected content]
  4. Topic închis. Topicul a fost închis din cauza că link-ul de descărcare a devenit invalid. Pentru evitarea situațiilor de genul vă recomandăm să folosiți platforme de încredere pentru a încărca resursele dvs., cum ar fi: MediaFire, Mega sau Google Drive.
  5. Topic închis. Topicul a fost închis din cauza că link-ul de descărcare a devenit invalid. Pentru evitarea situațiilor de genul vă recomandăm să folosiți platforme de încredere pentru a încărca resursele dvs., cum ar fi: MediaFire, Mega sau Google Drive.
  6. Topic închis. Topicul a fost închis din cauza nerespectării modelului de postare. Poți crea alt topic respectând modelul de postare specific categoriei în care postezi.
  7. Topic închis. Topicul a fost închis din cauza nerespectării modelului de postare. Poți crea alt topic respectând modelul de postare specific categoriei în care postezi.
  8. Topic închis. Topicul a fost șters, pentru mai multe informații contactați moderatorul responsabil.
  9. Topic închis. Topicul a fost închis din cauza nerespectării modelului de postare. Poți crea alt topic respectând modelul de postare specific categoriei în care postezi.
  10. Topic închis. Topicul a fost șters, pentru mai multe informații contactați moderatorul responsabil.
  11. Topicul a fost redeschis, spor la treabă!
  12. [INVALID LINK] Topicul a fost INCHIS. Dacă se dorește redeschiderea acestuia, contactați un moderator.
  13. Topicul a primit un mic update, a fost adăugată ultima versiune 'nulled' aceasta fiind 4.7.6! Spor și succes să aveți!
  14. mafia există

    1. pericsq_0

      pericsq_0

      leaks mafia exista 📌

  15. Regulament topicuri Înainte de a posta un topic asigurați-vă că acesta n-a mai fost postat. Oferiți cât mai multe detalii încât ceilalți să vă poată ajuta. Nu creați topicuri în bataie de joc. Titlu topic Titlul topicului trebuie sa contina doar "[R. Plugin] - Nume" Model topic Detalii: Poze/Video (În caz de aveți):
  16. Regulament topicuri Înainte de a posta un topic asigurați-vă că acesta n-a mai fost postat. Este obligatoriu să puneți link de download și trebuie să-l puneți în felul următor: [ hide ] link-ul respectiv [ /hide] (fără spații între paranteze. Este recomandat să veniți cu o prezentare (poze, videoclip). Nu creați topicuri în bătaie de joc. Alături de link-ul de download este obligatoriu să puneți un link de la virustotal. Este interzisă postarea link-urilor care generează un venit de orice fel sau link-uri prescurtate, fie că generează sau nu un venit de orice fel. Titlu topic Titlul topicului trebuie sa contina doar "[Resursă] - nume server" Model topic Nume resursă: Creator (sau editor): Ce conține resursa?: Poze/Video de prezentare (Server): Link Virustotal: Link Download:
  17. Regulament topicuri Înainte de a posta un topic asigurați-vă că acesta n-a mai fost postat. Este obligatoriu să puneți link de download și trebuie să-l puneți în felul următor: [ hide ] link-ul respectiv [ /hide] (fără spații între paranteze. Este recomandat să veniți cu o prezentare (poze, videoclip). Nu creați topicuri în bătaie de joc. Alături de link-ul de download este obligatoriu să puneți un link de la virustotal. Este interzisă postarea link-urilor care generează un venit de orice fel sau link-uri prescurtate, fie că generează sau nu un venit de orice fel. Titlu topic Titlul topicului trebuie sa contina doar "[Model/Sound] - nume resursă" Model topic Nume Model/Sound: Creator (sau editor): Poze/Video de prezentare (Model/Sound Link Virustotal: Link Download:
  18. Regulament topicuri Înainte de a posta un topic asigurați-vă că acesta n-a mai fost postat. Este obligatoriu să puneți link de download și trebuie să-l puneți în felul următor: [ hide ] link-ul respectiv [ /hide] (fără spații între paranteze. Este recomandat să veniți cu o prezentare (poze, videoclip). Nu creați topicuri în bătaie de joc. Alături de link-ul de download este obligatoriu să puneți un link de la virustotal. Este interzisă postarea link-urilor care generează un venit de orice fel sau link-uri prescurtate, fie că generează sau nu un venit de orice fel. Titlu topic Titlul topicului trebuie sa contina doar "[Plugin] - nume plugin" Model topic Nume plugin: Creator (sau editor): Poze/Video de prezentare (Plugin): Link Virustotal: Link Download:
×
×
  • Create New...