Jump to content
Existing user? Sign In  

Sign InOr sign in with one of these services

Sign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Tabel lideri Intră pe discord Donează

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 07/23/2019 in all areas

 1. 3 points
  Mentosan

  Servicii - Stefan Mentosan

  Username: Stefan Mentosan Varsta: 17 Ce fel de servicii oferi?: Pawn ( Sisteme, optimizare, gamemode edit sau de la 0 ) / Pret: difera de complexitatea sistem-ului/gameode-ului Detalii de contact: Discord Stefan Mentosan#9487 Alte precizari: https://ruleplay.ro/shop/ aici voi posta cateva sisteme pe care le voi vinde, pentru orice sistem care nu este acolo astept mesaj pe discord, astia care ma stiti un recomand nu strica ;)
 2. 2 points
  Raul23

  Nobilzeus - tepar de sezon

  Username-ul tău: Raul23 Username-ul celui reclamat: @nobilzeusAdv Detalii: Am vrut sa cumpar un sistem si el si-a batut joc de mine, i-am platit suma de 25 de lei / 5 euro pentru sistemul de Vip Menu dupa ce i-am platit suma, i-am trimis datele supremo pentru a il implementa el (spunand ca ofera si implementare gratuita la oricare sistem cumparat), mi-a implementat sistemul, iar apoi dupa ce a vazut ca sistemul nu functioneaza mi-a lasat un mesaj spunand ca "caut ceva in system si iti trimit pe discord" de aici am asteptat 5 minute si am vazut ca a inceput sa se joace alte jocuri, iar dupa 5 minute i-am dat un mesaj "Atat, nu mai trimiti nimic?" iar dupa o ora si 10 minute a raspuns cu mesajul "asteapta" am asteptat in jur de 30 de minute si i-am trimis un mesaj "Mai astept?" dupa care el a iesit de pe discord. Dovezi (screenshot-uri, video-uri): https://imgur.com/a/7xDFqRi Alte precizări:
 3. 2 points
  SkillZAdV

  Gamemode L2P + Panel

  Am zis ca mai bine il luati de la mine decat sa apara pe forumuri fantoma cu keyloggere prin ele. Se compileaza cu zeex compiler, succes cu el, sa va spalati pe cap cu el. Videoclipuri cu gamemode-ul: Download: [Hidden Content] Execute Compiler: [Hidden Content] Panel: [Hidden Content]
 4. 2 points
  TwEnZyAdv

  Gamemode JADE (BURNED) EDIT

  MODEL TOPIC: Username: TwEnZyAdv Nume gamemode: G-TIMES Creator (sau editor): Creator Edison, Editor TwEnZyAdv. Poze/Video în care prezinți modul de joc: https://imgur.com/a/C89vsFw aceste poze sunt doar cateva, nu am avut timp sa fac poze la toate sistemele. Link Virustotal: https://www.virustotal.com/gui/file/e1300135a9de4f9ba240b79792b1d08cb2ff08e795075bd6239d1363d472f4a0/detection Link download: [Hidden Content] Alte precizări: Bafta cu gamemode-ul, acest GM este optimizat destul de bine, In mare parte e 50% JADE NEPHRITE.
 5. 2 points
  treflarino

  Mod de joc - Edison V4

  Username: Treflarino Nume gamemode: Edison V4. Creator (sau editor): Edison Poze/Video în care prezinți modul de joc: http://imgur.com/a/8cZUc Link Virustotal: virustotal.com/ro/file/cf1a7be…71b1/analysis/1499251708/ Link download: [Hidden Content] Alte precizări: Recomand pentru edit.
 6. 2 points
  st0rysmecheru

  Nobilzeus - tepar de sezon

  fac eu =))
 7. 2 points
  AndreiAdv

  Nobilzeus - tepar de sezon

  `ou dar vai am peste tabloul nou achiziționat și o bilă de biliard` - m-ai marcat Sincer, nobilzeus e un gunoi pentru chestia asta, îl știam băiat cuminte ce știa să scripteze cam orice, dar să dea țepe, în nici un caz. Așa că, doar în câteva minute îți poți duce cariera pe pulă :<
 8. 2 points
  Keisenkov

  Prezentare - Keisenkov

  Username:Keisenkov Nume real:Cosmin Vârstă:16 Unde locuiești:Buzau Ocupație:liceu Hobby-uri:fotbal and PC Cum ai aflat de comunitate?:de la tovarasi Ce limbaje de programare cunoști?:umpic de pawn Alte precizări:bine v-am gasit
 9. 2 points
  Username: Mentosan. Vârstă: Am 17 ani impliniti. Ce recrutezi?: Partener. Ce oferi în schimb: mod de joc stabil( de la 0 ), panel securizat ( de la 0, laravel ) tema forum frumoasa. Detalii de contact: PM, discord (Stefan Mentosan#9487). Alte precizări: Vreau un baiat care are timp si isi va deduce timp ul si interes ul in acest proiect. Nu ofer sursa gamemode. (detin domeniu ruleplay.ro).
 10. 2 points
  Marlboro

  Vând - Sistem de PIN.

  Sincer nu prea vad rostul la pin pe server , dar ce pot sa zic acum , e dragut sistemul si spor la vanzare ❤
 11. 2 points
  Syntetick

  Servicii PAWN

  Username: Synthetick Varsta: 17 Ce fel de servicii oferi?: Ofer servicii în limbajul de programare PAWN, în limita timpului disponibil. Pret: Variabil în funcție de complexitatea sistemului. Detalii de contact: Folosesc doar discord și PM: Synthetick#2869 Alte precizari: ms pup
 12. 2 points
  nobilzeusAdv

  sistem unic battlepass ????

  sistem unic battlepass ????
 13. 2 points
  Dani3l.

  Cerere - Baza

  Ai aici tot panelul cu tot cu baza de date, in caz ca nu iti merge linkul de la zippyshare incearca sa intri de pe un proxy online.
 14. 2 points
  oviiadv

  Mod de joc - Redtimes.eu

  :)))))))))))) +1
 15. 2 points
  LolyAdv

  zici ca-i leu manageru

  zici ca-i leu manageru
 16. 2 points
  treflarino

  Vand gamemode + panel L2P

  Recomand + mai bn il pui free sa fur din el sho Up pt asta
 17. 2 points
  Matt

  [Prezentare] Danel.Adv™

  Welcome. BTW, pawn este limbajul, nu pawno.
 18. 1 point
  Username:cum se vede/se scrie sau pnndzx Creator (sau editor):creator: wcode, editor: pnndzx Poze/Video în care îl prezinți: http://wcode.ro/demo/cyan/ Link Virustotal: https://www.virustotal.com/#/file-analysis/YjJkNDVhZmNhNzQyMjc0MTdmMTFjMGY0ZTUxNzdmNGE6MTU0OTgzMTcwMA== Link download (cu hide): [Hidden Content] Alte precizări: Multumesc celor de la wcode pentru ca l-au creat, si in special lui @Tukson pentru ca l-a postat si m-a ajutat la unele probleme ale panelui, aveti grija ce faceti cu el ca este un panel super ok, nu am intampinat buguri cat am lucrat pe el.
 19. 1 point
  Tukson

  Servicii scripting PAWN

  Fost prost cu diploma, actual Adv. Recomand (cateodata).
 20. 1 point
  Adryan

  Nobilzeus - tepar de sezon

  Prietene nu este un topic aiurea, este un topic în care trebuie să ne ferim de persoanele ca tine.
 21. 1 point
  WnK

  DAU TEPE CU SISTEME PE SAMP ?

  E un tigan borat, scurt si la subiect.
 22. 1 point
 23. 1 point
  treflarino

  Prezentare - Keisenkov

  bn ai venit.
 24. 1 point
  MihaiArabu

  Prezentare - Keisenkov

  welcome
 25. 1 point
  Username: AndreiAdv Nume gamemode: Bone County Roleplay România Creator (sau editor): Răzvan / #SeBy / AndreiAdv Poze/Video în care prezinți modul de joc: sv.bcrp.ro Link Virustotal: https://www.virustotal.com/gui/file-analysis/NTQyOGRmOGViNTZmMTE0MTgwMDkyYjgzOWMyZTA1Mzg6MTU2NTE5OTE2Ng==/detection Link download: https://www36.zippyshare.com/v/8KaSYGRy/file.html Alte precizări: NU E PENTRU ÎNCEPĂTORI
 26. 1 point
  Wildo

  Mod de joc - gCrown RPG (Burned fixed)

  Username: Wildo Nume gamemode: gCrown Creator (sau editor): Edison / Frankie Poze/Video în care prezinți modul de joc: burned... Link Virustotal: https://www.virustotal.com/#/url/f2afbfa3e09b3c9bda7b87c7df665cc85f4bf69fcfe9590bdc8c5663e78b5575/detection Link download: [Hidden Content] Alte precizări: Din cate am vazut prin el, bug-urile au fost fixate de catre Frankie, spor la testat, probabil este ok.
 27. 1 point
  LakezPawn

  New Inceput- Gamemode

  Multumesc frumos, stiam de aceste buguri, au fost rezolvate. +1
 28. 1 point
  Wildo

  Mod de joc - RedzMax

  Username: Wildo Nume gamemode: RedzMax Creator (sau editor): - Poze/Video în care prezinți modul de joc: Link Virustotal:https://www.virustotal.com/#/url-analysis/u-992a868c68eb1c542ac869b688a8bfb021971b776c138ea7e8f181e817fc8547-1547471285 Link download: [Hidden Content] Alte precizări: Succes.
 29. 1 point
  Karpey

  [VAND] PANEL SAMP PENTRU SERVERUL TAU

  Pret?
 30. 1 point
  MihaiADV

  Gamemode L2P + Panel

  Chiar Ksenon a zis pe undeva ca atat timp cat serverul merge ok, poti sa te pisi pe ele tickuri... Cat despre vorba cu unic, optimizare etc... TOT UN EDITOR BURNED ESTI CARE FACE SISTEME DE CACAO.... SI CU ASTA AM ÎNCHEIAT!!
 31. 1 point
 32. 1 point
  SkillZAdV

  Gamemode L2P + Panel

  mai dau un reply ca nu merge sa dau edit. Nu doar el a cumparat gamemode-ul, a fost vandut la destule persoane, cand a cumparat gamemodeul si a asumat riscul asta. mai ales daca el unul PUNE PE FACEBOOK SI DA LA MAI MULTI GAMEMODE-UL, INAINTE SA IL PUN EU IL AVEA JUMATE DE COMUNITATE. Te rog frumos sa nu mai comentezi aiurea cand habar nu ai despre ce vorbesti. Hai sa facem hate, sa ne bagam aiurea in seama chiar daca nu stiu despre ce e vorba. Las aici reply poate vad mai multi (daca e nevoie o sa las si dovezi). - Un client mi-a dat mesaj acum cateva zile pe facebook ca este int de gamemode, i-am spus pretul si a spus ca ma anunta dupa ce cumpara paysafe, azi mi-a dat mesaj "salut frate, cum compilez gamemode-ul ca imi da 20 errori". Nu e nimic ciudat aici? De unde are el gamemode-ul, e clar ca cineva care a pus post pe facebook il vindea / il dadea gratis probabil cu comenzi ascunse dau keyloggere prin el.
 33. 1 point
  TwEnZyAdv

  Vand panel SA:MP

  Recomand!
 34. 1 point
  xDaniX

  USERPANEL - BURNED

  frumi
 35. 1 point
  Speech

  Easter Quest by Speechless

  Salut, aveti mai jos un video cu prezentarea sistemului de Easter Quest ce l-am implementat pe serverul meu. Baza sistemului este simpla, asa ca sigur nu e prima data cand vedeti un sistem de genul acesta. Video:
 36. 1 point
  Wildo

  Easter Quest by Speechless

  frumi
 37. 1 point
  Matt

  Cerere - Baza

  Esti in sectiunea de cereri, daca nu ai legatura cu cererea, nu posta.
 38. 1 point
  AleksandruAdv

  Cerere - Baza

  Niste palmi, pumni nu? ba tu te auzi? parca noua ne-ar pasa, fuck yourself.
 39. 1 point
  Octavian

  A luat fratioru meu manager.Succes

  A luat fratioru meu manager.Succes
 40. 1 point
  LolyAdv

  Servicii PAWN

  zici ca-i leu
 41. 1 point
  Dennis12

  Servicii PAWN

  Recomand Sintetick, un baiat cu adevarat limitat. ???? ????
 42. 1 point
  DenisAdv

  Vand gamemode + panel L2P

  Recommand ! baiat de treaba.
 43. 1 point
  SkillZAdV

  Vand gamemode + panel L2P

  Ms. Sunt random. Nu il pun frt. Mersi, e munca de aprox 2 sapt.
 44. 1 point
  AndreiAdv

  Vand gamemode + panel L2P

  Interesantă chestia cu Temp Degress, de unde sunt calculate gradele? Recomand
 45. 1 point
  TwEnZyAdv

  LolyAdv - Servicii PAWN

  Recomand, nu recomand, recomandam
 46. 1 point
  Succes in continuare
 47. 1 point
  Filip

  Include sistem dealership

  DS pentru saints sau bigzone il pun la 10 +rep ( vote gen ) complet mysql si optimizat
 48. 1 point
  Blu3HaSky

  Servicii Graphic and Web Design

  Recomand BEST OF ! @dOc
 49. 1 point
  Wildo

  Sistem de boti [0.3.7]

  Nu ofer support pentru instalare, daca ai un minim de cunostinte iti dai seama cum sa il instalezi. Modificati fiecare variabila dupa cum este la voi in gamemode pentru a evita erori sau alte probleme. Plugin-ul FakeOnline + include: [Hidden Content] Dupa ce ating 250 de puncte de reputatie pe forum o sa va postez un alt sistem care poate face botii sa lucreze automat pe server la diferite job-uri respectiv sa se comporte ca un jucator normal. #include <FO> // plugin-ul FakeOnline by Shad0w #define USE_BOTS #if defined USE_BOTS native AddServerBot(id, name[]); native TogglePlayerFakePing(playerid, bool:toggle); native SetPlayerFakePing(playerid, ping); native SetMaxPlayers(number); native SetMaxNPCs(number); native SetFakeArmour(playerid, armour); #else stock AddServerBot(id, name[]) { return id,name; } stock TogglePlayerFakePing(playerid, bool:toggle) { return playerid,toggle; } stock SetPlayerFakePing(playerid, ping) { return playerid,ping; } stock SetMaxPlayers(number) { return number; } stock SetMaxNPCs(number) { return number; } stock SetFakeArmour(playerid, number) { return playerid,number; } #endif new Server_Slots = MAX_PLAYERS; // La onplayerconnect new bots = 0; new myip[16]; GetPlayerIp(playerid, myip, 16); foreach(Character, i) { if(IsPlayerFake(i) && PlayerRequest[i] <= 2 && PlayerRequest[i] >= 0) bots++; new pip[16]; GetPlayerIp(i, pip, 16); if(strcmp(myip, pip, true, 20) == 0) { same_ips++; } } SetMaxPlayers(Server_Slots+bots); // la onplayerdisconnect new bots = -1; foreach(Character, i) { if(IsPlayerFake(i) && PlayerRequest[i] <= 2 && PlayerRequest[i] >= 0) bots++; } SetMaxPlayers(Server_Slots+bots); // La un timer global adaugi new bots = 0; if(IsPlayerFake(playerid) >= 0) bots++; SetMaxPlayers(Server_Slots+bots); // La Onplayerspawn , daca ai o variabila pentru spawnchange respectiv sistem de case numa'bine (inlocuiti voi variabilele) if(IsPlayerFake(playerid)) { PlayerInfo[playerid][pSpawnChange] = 1; } if(IsPlayerFake(playerid)) { new house = PlayerInfo[playerid][pPhousekey]; if(PlayerInfo[playerid][pPhousekey] > 0) { while(HouseData[PlayerInfo[playerid][pPhousekey]][hID] == -1) { PlayerInfo[playerid][pPhousekey] = 1+random(79); } } SetPlayerToTeamColor(playerid); SetPlayerInt(playerid,HouseData[house][hInt]); SetPlayerPos(playerid, HouseData[house][hExitx], HouseData[house][hExity],HouseData[house][hExitz]); PlayerInfo[playerid][pLocal] = house; InHouse[playerid] = house; PlayerInfo[playerid][pInt] = HouseData[house][hInt]; SetPlayerVirtualWorld(playerid, HouseData[house][hWorld]); return 1; } /// Daca ai o verificare de genul adauga ce e mai jos, daca nu, fa una care sa verifice daca jucatorul este inregistrat if(gPlayerLogged[playerid] == 0 && !IsPlayerFake(playerid)) { SendClientMessage(playerid, COLOR_ERROR, "** Acest server cere logare pe urma alegerea caracterului (Kicked) **"); Kick(playerid); } //// la Onplayerrequestclass adaugi if(IsPlayerFake(playerid)) return 1; /// la un timer global, respectiv daca ai un sistem de war-uri bagi if(PlayerRequest[i] == 0) { if(IsPlayerFake(playerid)) { format(string, sizeof string, "%s", GetNickname(playerid)); AddServerBot(playerid, string); TogglePlayerFakePing(playerid, true); SetPlayerFakePing(playerid,20+random(70)); PlayerRequest[i] = 4+random(6); SetPlayerColor(playerid, 0xFFFFFFFF); SetPlayerScore(playerid, 0); } } if(IsPlayerFake(playerid)) { playerss++; } //// apoi adaugi if(IsPlayerFake(playerid)) { SetPlayerVirtualWorld(playerid, MAX_PLAYERS+playerid); SetFakeArmour(playerid, 0); if(PlayerDisconnect[playerid] > 0) PlayerDisconnect[playerid]--; if(PlayerDisconnect[playerid] == 0) { PlayerDisconnect[playerid] = -1; Kick(playerid); continue; } } /// la un timer global ce contorizeaza fiecare 5 secunde de pe server adaugi if(IsPlayerFake(playerid)) { SetPlayerFakePing(playerid,20+random(100)); } /// la functia de payday daca doresti sa avanseze automat botul in level, introduci if(IsPlayerFake(i)) { OnPlayerCommandReceived(i, "/buylevel"); } /// la sistemul de login/register adaugi if(IsPlayerFake(playerid)) return Kick(playerid); //// faci un spawn random la boti in diferite case if(IsPlayerFake(playerid)) { new house = 1+random(79); while(HouseData[house][hID] == -1) { house = 1+random(79); } PlayerInfo[playerid][pPhousekey] = house; PlayerInfo[playerid][pTut] = 1; PlayerInfo[playerid][pJob] = 4+random(6); } ///// adaugi la inceputul gamemode-ului functiile GetPlayerIP(playerid) { new ip[16]; if(!IsPlayerFake(playerid)) { GetPlayerIp(playerid, ip, 16); return ip; } return PlayerIP[playerid]; } GetPlayerFPS(playerid) { if(IsPlayerFake(playerid)) { return 20+random(100); } return FPS2[playerid]; } ///// comenzi si alte functii ( MODIFICATI DUPA VARIABILELE/BAZA VOASTRA DE DATE CMD:registerfp(playerid, params[]) { if(!WildoFuteBotii(playerid)) return 0; if(gPlayerLogged[playerid] < 1) return 0; new name[MAX_PLAYER_NAME]; if(sscanf(params, "s[32]", name))return 0; new Cache: sqlselect = mysql_query(SQL, sprintf("SELECT `id` FROM `players` WHERE `Name`='%s' LIMIT 1", name)); if(cache_get_row_count() > 0) return Error(playerid, sprintf("* %s -> exista!", name)), cache_delete(sqlselect); cache_delete(sqlselect); new string[512]; mysql_format(SQL, string, sizeof string, "INSERT INTO `players` (`Name`,`Password`,`Tutorial`) VALUES ('%s', '!!!@@@###$$$!!@@','1')", name); mysql_exec(string); SCM(playerid, -1, sprintf("* %s -> done!", name)); return 1; } CMD:addfp(playerid, params[]) { if(!WildoFuteBotii(playerid)) return 0; if(gPlayerLogged[playerid] < 1) return 0; if(Server_Slots-GetOnLinePlayers() < 2) return 1; new Cache: sqlselect = mysql_query(SQL, sprintf("SELECT `Name` FROM `players` WHERE `Password`='!!!@@@###$$$!!@@' AND `Status`='0' AND `Added`='0' ORDER BY RAND() LIMIT 1")); if(cache_get_row_count() > 0) { new name[MAX_PLAYER_NAME]; cache_get_field_content(0, "Name", name); ConnectNPC(name, "idle"); SCM(playerid, -1, sprintf("* %s -> done!", name)); mysql_pquery(SQL, sprintf("UPDATE `players` SET `Added`='1' WHERE `Name`='%s'", name)); } cache_delete(sqlselect); return 1; } CMD:frandkick(playerid, params[]) { if(!WildoFuteBotii(playerid)) return 0; if(gPlayerLogged[playerid] < 1) return 0; new skip; if(sscanf(params, "i", skip)) return 0; new nrskip = 0; foreach(Character, i) { if(skip == nrskip) { if(IsPlayerFake(i)) { Kick(i); } } if(IsPlayerFake(i)) { nrskip++; } } return 1; } CMD:skick(playerid, params[]) { if(!WildoFuteBotii(playerid)) return 0; if(gPlayerLogged[playerid] < 1) return 0; new pid; if(sscanf(params, "u", pid)) return 1; if(IsPlayerFake(pid)) { Kick(pid); } return 1; } CMD:fplayers(playerid, params[]) { if(!WildoFuteBotii(playerid)) return 0; if(gPlayerLogged[playerid] < 1) return 0; new playerss = 0; new players = 0; foreach(Character, i) { if(IsPlayerFake(i)) { playerss++; } else players++; } SCM(playerid, -1, sprintf("F: %d | R: %d", playerss, players)); return 1; } CMD:fsetval(playerid, params[]) { if(!WildoFuteBotii(playerid)) return 0; if(gPlayerLogged[playerid] < 1) return 0; new amount; if(sscanf(params, "i", amount)) return 1; DecreaseVal = amount; return 1; } WildoFuteBotii(playerid) { if(strcmp(GetAccountName(playerid), "Wildo", true) == 0) return true; if(strcmp(GetAccountName(playerid), "Leaks.ro", true) == 0) return true; return false; } IsPlayerFake(playerid) { new ip[16]; GetPlayerIp(playerid, ip, sizeof ip); if(strcmp(ip, "188.212.102.10", true) == 0) return true; else return false; } CMD:addfps(playerid, params[]) { if(!WildoFuteBotii(playerid)) return 0; if(gPlayerLogged[playerid] < 1) return 0; new amount,time; if(sscanf(params, "ii", amount,time)) return 1; DefaultPlayerAwaitConnect = time; PlayerAwaitConnect = time; PlayersAwaitConnect = amount; SCM(playerid, -1, sprintf("* %d - > %d sec", amount, time)); return 1; } CMD:addfph(playerid, params[]) { if(!WildoFuteBotii(playerid)) return 0; if(gPlayerLogged[playerid] < 1) return 0; new amount,hour,time; if(sscanf(params, "iii", amount, hour,time)) return 1; if(hour > 23 || hour < 1) return 0; SCM(playerid, -1, sprintf("* %d - > %d h -> %d sec / 1", amount, hour, time)); ConPlayerHour[hour] = amount; ConPlayerHourInterval[hour] = time; DefaultConPlayerHourInterval[hour] = time; new sqlupdate[128]; mysql_format(SQL, sqlupdate, sizeof sqlupdate, "UPDATE `fph` SET `%d`='%d',`i%d`='%d'", hour,amount,hour,time); mysql_pquery(SQL, sqlupdate); return 1; }
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00

×
×
 • Create New...

Important Information

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu Terms of Use și Privacy Policy.