Jump to content

REGULAMENT GENERAL FIVEM


_ED_
 Share

Recommended Posts

1.) Interzis DeathMatch (DM) ===> nu aveti voie sa omorati playeri fara un motiv intemeiat roleplay. 

2) Injuraturile la adresa server-ului, playerilor sau tuturor membrilor de pe server indeferent de functie se pedepseste!

3.) Este interzis ca pe server sa faci troll ---> prin troll ma refer sa spamezi la apel-urile de admin/job-uri/factiuni.

4.) Nu aveti voie sa faceti bug abuse, daca faceti bug abuse si sunteti prinsi veti primi ban permanent IP.

5.) Interzis  PowerGaming (PG) ----> Nu aveti voie sa faceti actiuni supranormale  sa va dati pills , sau sa nu lasati playeri sa faca roleplay ( sa ii fortati la roleplay-ul facut de voi fara ca ei sa raspunda la el)

6,) Interzis MetaGaming (MG) ----> Nu aveti voie sa vorbiti pe skype/discord si sa faceti actiuni, in care sa nu se auda pe joc deoarece avem VOICECHAT si trebuie folosit.

7.) Microfon obligatoriu, cine nu are microfon va primi KICK de pe server pana il va folosi. (INSTRUCTIUNI MICROFON ----> ESC ----> Options --->  VoiceChat ---> Enable ---> Push To Talk    ON ---> Tineti apasat pe tasta N in timp ce vorbiti ------> Push-To-Talk este obligatoriu, cine nu il foloseste primeste KICK pana va avea)

8.)Spam-ul este interzis si pe joc, dar si pe discord, in momentul in care ati depasit 3 mesaje consecutive in mai putin de 20 secunde , veti primi KICK.

9.) Baiting - Este interzis sa dati apeluri false la EMS sau la Politie doar pentru a i lua ostatici. Sunati la acestia doar daca aveti o adevarata urgenta.

 

Link to comment
Share on other sites

  • Antiq unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...